Welkom bij Verloskundigenpraktijk Oostelijke Eilanden

Verscholen op de Oostelijke Eilanden, parallel aan de Czaar Peterstraat, stuit je plots op een pleintje met monumentaal pand. In het verleden een lijstenmakerij, nu de plek van de Verloskundigenpraktijk Oostelijke Eilanden (VPOE). Ons uitgangspunt: je begeleiden in een zwangerschap vanuit vertrouwen en je helpen bevallen zoals jij dat zou willen. Betrouwbaar, down to earth, betrokken, ervaren en vooruitstrevend, dat zijn wij. Je bent van harte welkom in onze praktijk aan de Kraijenhoffstraat 32B of op onze locatie Kramatplatsoen 101-D in de Indische buurt.

 

Goed om te weten: 

 

– Marije sinds mei 2021 haar echo diploma heeft behaald en wij naast vitaliteitsecho’s, termijnecho’s nu ook groeiecho’s en liggingsecho’s kunnen inplannen.

 

– De corona maatregelen weer zijn versoepeld en wij alle afspraken weer op de praktijk kunnen laten plaatsvinden! (tenzij jezelf liever gebruikt maakt van een telefonische afspraak of een afspraak via beeldbellen).

 

– De praktijk in juli 2019 al 20 jaar bestond! Sandra en Imke zijn in juli 1999 de praktijk gestart, Karolien volgde in 2002 en Marije in 2005. De meest ervaren praktijk in Amsterdam Oost!

 

– Wij hebben in 2021 met alle zorgverzekeraars een contract. Echter zijn wij voor de verzekeraars Achmea/Zilveren kruis en Menzis in een Verloskundige Zorggroep Groot Amsterdam gecontracteerd. Daardoor is het mogelijk dat bij de zorgzoeker van deze verzekeraars je onze praktijk niet kan vinden maar dat we onder de Verloskundige Zorggroep Groot Amsterdam vallen.

 

– Hypnobirthingcursus door 2 verloskundigen uit onze eigen praktijk.

 

– Voor verloskundige zorg in Amsterdam Oost (Oostelijke Havengebied, Zeeburg, Indische buurt, Watergraafsmeer, Dapperbuurt, Transvaalbuurt), het oostelijke deel van Amsterdam Centrum (Kadijken, Wittenburg, Plantagebuurt), IJburg, Zeeburgereiland en het Cruqiusgebied ben je welkom bij ons.

Woon je wat verder weg, bel ons dan even voor overleg!

 

– Afspraken op het avondspreekuren mogelijk. Deze zijn populair dus mocht het niet lukken dan maken we een afspraak op een ander geschikt tijdstip voor je.

 

vpoe2012_01_web_2