Andere talen

Kinderwens

Wil je graag zwanger worden? Met al je vragen, wensen, angsten en/of twijfels over je kinderwens kun je bij ons terecht tijdens het kinderwensspreekuur. De verloskundige geeft je persoonlijk en deskundig advies en kan je wijzen op zaken die van belang zijn voor een goede zwangerschap. Je krijgt bijvoorbeeld uitleg over het slikken van foliumzuur, over een gezonde leefstijl en prenataal onderzoek. Maar ook bij uitblijvende zwangerschap en vragen over vruchtbaarheid kunnen we je informeren. Indien noodzakelijk verwijst de verloskundige je door naar een gynaecoloog.

Kijk in je verzekeringspolis of het kinderwensconsult vergoedt wordt, dit is per verzekeraar, en paar jaar, verschillend.

 

vpoe2012_04_web_2

WAT VINDEN ONZE CLIËNTEN?

Er werd veel rekening gehouden en respectvol omgegaan met mijn wensen rond de bevalling. Ik vond de verloskundigen adequaat en betrokken, persoonlijk en objectief tegelijkertijd.

Eefje (moeder van Max)

Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen en bovenal altijd het zekere voor het onzekere.

Suzan (moeder van Joes, Faas en Jochem)

VPOE is een laagdrempelig maar serieus team waar het fijn was om terug te komen voor mijn tweede zwangerschap en wie weet wel voor een derde!

Rozemarijn (moeder van Charlie en Saul)

Professioneel en tegelijk persoonlijk. Ik kon er met al m’n vragen terecht. Nooit gehaast.

Marieke (moeder van Elin)

Wanneer je de wachtkamer binnenkomt voel je je als zwangere vrouw direct op je gemak.

Sabine (moeder van Dean en Maddy)

BLIJF OP DE HOOGTE VIA SOCIAL MEDIA