Andere talen

HypnoBirthing

HB-2

Vol vertrouwen, zonder angst,

Een zachte, kalme en liefdevolle geboorte van jullie baby.

Een prachtige start van een nieuw leven.

 

Dit is wat wij, als verloskundige, voor iedere zwangere wensen! En daarom geven twee verloskundigen binnen de praktijk deze zwangerschaps- en bevallingscursus.

 

Ontspannen een baring in gaan, en vertrouwen op jouw lichaam dat deze precies weet wat het moet doen. Jouw lichaam optimaal de kans geven jouw baby op een rustige en kalme manier geboren te laten worden.

Niet altijd voelen zwangeren zich vol zelfvertrouwen dat zij in staat zijn hun kind te baren. Steeds vaker zien we angst en spanning voor de geboorte. En juist deze gevoelens kunnen een natuurlijk en soepel verloop in de weg staan.

 

Hypnobirthing, de Mongan Methode, wordt al decennia en over de hele wereld gebruikt om zwangeren samen met hun partners, voor te bereiden op de geboorte van hun kind. Door het aanleren van diepe ontspanning door middel van zelfhypnose en gebruik te maken van een rustige ademhaling samen met visualisaties leer je de cirkel van angst-spanning-pijn te doorbreken en angst voor de geboorte los te laten. In plaats van de angst en spanning krijg je positieve verwachtingen en gevoelens bij het geboorteproces.

 

Juist doordat wij als verloskundigen werkzaam zijn, kunnen wij de methode vertalen naar de praktijk en is de cursus volledig en praktisch toepasbaar.

 

Kijk voor meer informatie en kosten op: HypnoBirthing Amsterdam Oost

WAT VINDEN ONZE CLIËNTEN?

BLIJF OP DE HOOGTE VIA SOCIAL MEDIA