Andere talen

Welkom bij Verloskundigenpraktijk Oostelijke Eilanden

Verscholen op de Oostelijke Eilanden, parallel aan de Czaar Peterstraat, stuit je plots op een pleintje met monumentaal pand. In het verleden een lijstenmakerij, nu de plek van de Verloskundigenpraktijk Oostelijke Eilanden (VPOE). Ons uitgangspunt: je begeleiden in een zwangerschap vanuit vertrouwen en je helpen bevallen zoals jij dat zou willen. Betrouwbaar, down to earth, betrokken, ervaren en vooruitstrevend, dat zijn wij. Je bent van harte welkom in onze praktijk aan de Kraijenhoffstraat 32B of op onze locatie Kramatplatsoen 101-D in de Indische buurt.

 

Goed om te weten:

Sinds dit jaar bieden wij ook echo’s op onze eigen praktijk aan.  Een vitaliteitsecho bij 8 weken bij de intake, de termijnecho, een echo groei, een liggingsecho bij week 35 of een echo op eigen verzoek. Vraag onze assistente of verloskundigen naar de mogelijkheden.

Ook is er weer de mogelijkheid om afspraken op onze avondspreekuren maken. Deze zijn populair dus mocht het niet lukken dan maken we een afspraak op een ander geschikt tijdstip voor je.

 

vpoe2012_01_web_2

WAT VINDEN ONZE CLIËNTEN?

Er werd veel rekening gehouden en respectvol omgegaan met mijn wensen rond de bevalling. Ik vond de verloskundigen adequaat en betrokken, persoonlijk en objectief tegelijkertijd.

Eefje (moeder van Max)

Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen en bovenal altijd het zekere voor het onzekere.

Suzan (moeder van Joes, Faas en Jochem)

VPOE is een laagdrempelig maar serieus team waar het fijn was om terug te komen voor mijn tweede zwangerschap en wie weet wel voor een derde!

Rozemarijn (moeder van Charlie en Saul)

Professioneel en tegelijk persoonlijk. Ik kon er met al m’n vragen terecht. Nooit gehaast.

Marieke (moeder van Elin)

Wanneer je de wachtkamer binnenkomt voel je je als zwangere vrouw direct op je gemak.

Sabine (moeder van Dean en Maddy)

BLIJF OP DE HOOGTE VIA SOCIAL MEDIA